Thursday, 2 August 2012

Sameera Collections nak jual baju pulak!

Doodled by aL sYa at Thursday, August 02, 2012
Assalamulaikum semua,

Salam 13 Ramadhan~

Lama tak update blog ni hehe. Sepanjang semester tahun ni memang busy sangat sampai tak ada idea nak tulis kat blog.. Kali ni pun update sebab nak update cerita pasal business aL haha.

Bisnes aL (Sameera Collections) bermula dengan menjual tudung, dan alya perhatikan tudung bawal leopard dan tudung bawal 3 tone memang laris sangat, tudung bawal corak pulak dah kurang permintaan. aL pun suka tudung bawal leopard tu, tapi susah nak dapatkan stok.

Kali ni aL teringin nak jual pakaian muslimah, oleh sebab itu, kami dari pihak Sameera Collections membuat survey untuk tahu sejauh mana permintaan daripada muslimah di Malaysia. Semua pakaian yang aL tampilkan berasal daripada Indonesia, ada juga dari Malaysia, sangat cantik, fancy tapi labuh dan longgar (muslimah kena pandai pilih saiz yang sesuai supaya pakaian tu longgar).

aL mewakili Sameera Collections ingin meminta tolong rakan2 semua supaya mengundi dengan klik LIKE pada album survey tersebut, atau mana2 gambar yang berkenan. Klik link ni untuk ke album tersebut: Survey Muslimah Blouse

Terima kasih sudi meluangkan masa untuk membaca post ni, terima kasih sekali lagi jika sudah klik LIKE ^_^

Kalau sudi, LIKE juga page kami ye hehehe

p/s: aL minta maaf sekiranya gambar2 tersebut ada menyinggung perasaan sesiapa

Assalamualaikum..

0 budak suka tunjuk gigi Links to this post

Friday, 4 May 2012

Bawal 3 Tone RM15!!!

Doodled by aL sYa at Friday, May 04, 2012
tudung yang memikat hati ramai gadis! ada 1 sahaja bagi setiap warna.. limited! jom rebut~ :p









 nak order?
1. LIKE page Sameera Hijab di http://www.facebook.com/SameeraHijab
2. Klik "Order Form" kat navigation. atau klik sini http://www.facebook.com/SameeraHijab/app_190322544333196

1 budak suka tunjuk gigi Links to this post

Bawal Corak RM10!!!

Doodled by aL sYa at Friday, May 04, 2012
murah murah! Harga promosi bawal corak sehingga 8 Mei 2012! RM10 sahaja~ weeee~ apa tunggu lagi, rembat la~ hehe
CODE: BC01

CODE: BC03

CODE: BC05

CODE: BC06

CODE: BC07

CODE: BC08
CODE: BC09

CODE: BC11


CODE: BC12

CODE: BC13

CODE: BC14

CODE: BC16

CODE: BC17

CODE: BC19


nak order? 1. LIKE page Sameera Hijab di http://www.facebook.com/SameeraHijab 2. Klik "Order Form" kat navigation. atau klik sini http://www.facebook.com/SameeraHijab/app_190322544333196

0 budak suka tunjuk gigi Links to this post
 

aL sYa Copyright © 2011 Blog aL sYa Yang Punyaa