Friday, 8 April 2011

Contest : Belog Saya Comel kan?

Doodled by aL sYa at Friday, April 08, 2011


ramai jugak la (bukan nak bangga) yang singgah ke blog ni mesti cakap blog ni comel sangat.. ye ke sangat comel? haha. entah la.. disebabkan tu la aku nak join contest ni =)

p/s: adik Tasha n Nadd yang comey, bagi markah lebih kat akak tau? ekekekek

untuk reader blog ni yang teringin nak join, baca la details kat bawah ni =)
SYARAT-SYARAT :

  • jadi follower blog Nadd dan Tasha (WAJIB)
  • tulis satu entry pasal contest ini dengan tajuk contest "belog saya comel kan?"
  • paste-kan banner kat atas itu pada entry korang dan link-kan sekali
  • tag kepada TIGA orang dan make sure diorang tau
  • finally, tinggalkan komen anda beserta URL blog pada entry Tasha atau entry di blog Nadd untuk memudahkan mereka terbang terus atau lompat2 dan sebagainya (hehehe) ke belog comel korang (:

TARIKH TAMAT: 12 JUN 2011


3 budak suka tunjuk gigi:

Cik Zeeta on 8 April 2011 at 23:36 said...

gud luck ^^.
ur blog sweet

aL sYa on 9 April 2011 at 01:02 said...

tq~ =)

Puteri Ummi Atilia on 9 April 2011 at 18:38 said...

thanks tag al !. padahal blog ummi tak comel pun.. wahaha.. :D

 

aL sYa Copyright © 2011 Blog aL sYa Yang Punyaa