Saturday, 9 April 2011

Contest : Kami Fotogenik

Doodled by aL sYa at Saturday, April 09, 2011
kerja aku sekarang asyik join contest je ekekek.. =)

contest ni dianjur oleh Mr Vampire (gempak tu nama dia hehe)



details untuk contest ni boleh baca kat sini atau klik kat banner atas tu.. TARIKH TUTUP 1 MEI 2011!!

Mr. Vampire, ni la gambar2 yang dipertaruhkan.. mwahahahaha!


-berbangga memakai blazer Fakulti Pergigian UiTM untuk 1st time, dan sebagai Exco dalam Sekretariat Mahasiswa Fakulti ..-


-aksi pengganas perempuan Melayu terakhir wakakaka-


-kami memang sporting hehe..jarang dapat kumpul ramai2 macam ni..tuan blog ada berdiri kat hujung kanan =) -

Tag:
Zaf
Ummi
Een
Ain Najwa
Ruby

Slogan:kami rasa kami patut menang contest ini kerana . . . . . . . . . .
jeng jeng jeng.. kerana KAMILAH PALING TERHEBAT, TERGEMPAK, TERCEMERLANG, TERGEMILANG, TERBILANG DAN TERFOTOGENIK!

p/s: hehehe.. sorry la ada pencemaran bahasa & tulisan besor2 semuanya, semangat sangat neh! haha

2 budak suka tunjuk gigi:

Inche Vampire on 26 April 2011 at 18:11 said...

slogan dia dah macam moto skola2 pulak. haha

baru kira markah and keep up to date with belog ok! bye!

aL sYa on 26 April 2011 at 19:23 said...

alamak ye ke mcm slogan sekolah? ngahahaha~ xpe2.. kreativiti masing2 wakaka =p

thx yea~

 

aL sYa Copyright © 2011 Blog aL sYa Yang Punyaa