Tuesday, 14 June 2011

Kebosanan Melampau

Doodled by aL sYa at Tuesday, June 14, 2011

Berhabuk dah blog ni.. Laptop pun sama je berhabuk haha.. Lama tak blogging.. Mungkin sebab tak ada idea dan mood untuk menulis.. Bosan betul kan bila tak ada entry baru, bilangan follower pun tak bergerak..

So semua reader dan follower sihat tak? Harap2 korang sihat2 la hendakNya.. Bagi yang masih bersekolah, Kak aL nak wish korang selamat bersekolah kembali.. Belajar rajin2 ya? Lebih2 lagi yang akan menduduki exam besar tahun ni.. Nasihat Kak aL, kalau malas2 tu, ingat la cita2 korang.. Kalau result K.O., cita2 korang akan terkubur macam tu je, korang akan melepas la, menangis darah pun tak akan ubah result korang dah.. OK adik2? ^^aL skang ada di Kampar, Perak.. Dengarnya di sini terkenal di kalangan beberapa orang dengan 'santau'.. Disebabkan itu, sebagai langkah berjaga2, kami sekeluarga mengelak untuk makan di kedai2 luar, kedai Melayu.. Tapi kedai mamak dengar2nya OK je.. Dinner semalam pun aL makan Big Mac.. Nasib baik ada McD kat sini.. haha.

Apa2 pun, korang doakan lah kami sekeluarga selamat di sini daripada sebarang perbuatan khianat mahupun apa2 kejadian lain yang tak diingini.. Ok la, dah nampak Abah lalu bawak nasi untuk lunch hari ni.. (aL online kat lobby hotel ni je hehe).. Nak gerak dulu.. Salam semua ^^

0 budak suka tunjuk gigi:

 

aL sYa Copyright © 2011 Blog aL sYa Yang Punyaa