Wednesday, 10 December 2008

eyh lame x menulis kt sini ea?

Doodled by aL sYa at Wednesday, December 10, 2008
salam..
aku dh xtau nk tulih ape sbnrnye..aku busy update blog template je lately..
oh ye,aku sbnrnye tgh mencari tawaran biasiswa..n drpd pencarian aku la kn,still byk biasiswa yg x open lg..byk open pn utk bdk2 SPM 2007 je..susa skit la nk cari skrg ne..

oh ye,aku br wat blog baru special utk saudara islam.. link die ne "LANDASAN KE SYURGA FIRDAUSI" amek la ms utk bace k..ni antare koleksi faveret yg aku nk kongsi dgn korg..aku amek drpd iluvislam je..situ byk artikel menarik..cewah mem-promote web tu lak..huhu..

duk kt uma ne,aku dh tgk byk movie,series..byk mkn,tido,bace buku..haha xtau nk wat ape dh..aku nk blaja drive tp ayh aku bz lg ar,die x cari lg driving school utk aku..

um for my tertiary education,aku bercadang nk amek diploma instead of masuk matrik..tp aku still konpius gk nk amek course ape,aku rs aku lebih berminat nk amek course mathematics drpd actuarial science..n tetiba aku berminat nk amek medic kt egypt..cool huh?ari tu chat dgn anam jap,anam dpt medic kt mesir(alexandria)..anam kate tmpt die x bez..mmg rmi org islam kt sne,tp mcm kt malaysia je org islam die..tp aku rs lg slamat la drpd duk negara omputeh,ye x?

nk duk kt negare omputeh ne kte kne pastikan iman kite bnr2 mantap n kukuh..klu kt malaysia pn dh byk dugaan,apatah lg kt negara org..ape yg aku tau,aku cube elakkan further studies kt negara 4 seasons..risau btol aku sbb waktu solat ms winter n summer sgt pelik..haha..so gi mesir mcm selamat skit r..kn?kak wahida dpt medic mesir kt al-mansoora..anam cte mcm sng je nk dpt kt mesir tu..die kate apply kt web lps spm..pahtu gi interview..die ckp bdk bitara konpem dpt..hhmm..nk gi mesir!huhu..bia la boring pn,at least aku ley blaja bhs arab.. :)

3 budak suka tunjuk gigi:

Arina on 12 December 2008 at 08:54 said...

WAHHHHH!!! BESTNYE NAK GI EGYPT! ehhehe
btol ke ape anam ckp tu? ehh..
kalau still konpius, wat solat istikharah je. tp sblm wat tu kne neutralkan hati, jgn side kat mane2 course
then insyaAllah awk akan dpt petunjuk
GOOOOD LUCKKKK
ehh, kalau awk ade jumpe mane2 scholarship u tell me k?
haha
kite pon tgh mencari2
tu yg on9 slalu tu.. ya rite..
hehe

Anonymous said...

at least baper a?

aL sYa on 12 December 2008 at 13:32 said...

thanks arina! =)

minimum a?xtau la..nnt kte tny anam aite..

 

aL sYa Copyright © 2011 Blog aL sYa Yang Punyaa