Saturday, 19 March 2011

Dah Terang2 Tulis Coach For Ladies Only.....

Doodled by aL sYa at Saturday, March 19, 2011


ni yang aku tak faham daripada dulu. punya la besar logo/gambar 'ladies' kat pintu komuter, kat tingkapnya jugak, and baru2 ni tambah lagi tulisan besar2 kat coach tu "coach for ladies only", tapi masih ada lagi lelaki yang tersesat dalam tu.


bukan la ramai. minoriti je. tapi, still la kan, jangan la pentingkan diri. kalau ye pun tak perasan TERmasuk koc wanita, boleh je korang nak mengengsot bertukar ke koc sebelah, bukannya boleh mati pun kalau jalan ke koc sebelah masa komuter tengah bergerak. kenapa ek? tak ada perasaan malu langsung ke? ataupun tak ada perasaan hormat kepada wanita yang inginkan jaminan keselamatan dalam koc wanita tu?


kalau aku nampak lelaki dalam koc wanita, sorry la, aku memang jeling tajam je kat dia.

apa komen korang?

9 budak suka tunjuk gigi:

nur anis on 20 March 2011 at 00:08 said...

meby diorang nak cepat and tak perasan mungkin..sebab saya pun pernah nak cepat and lama x nek komuter..masuk masuk semua lelaki..malu...-_-"

sasa on 20 March 2011 at 08:57 said...

haha...betul2..rase nak sepak je laki2 yang masuk koc wanita tuh..
yg couple lagi benci...dah tahu dgn bf.pegi la naek koc biase..die boleh cakap..ala u..naik je..xpew..huh..
hehe..

aL sYa on 20 March 2011 at 16:25 said...

anis, pmpn x salah masuk koc bese tu, xde peraturan pn ckp pmpn xley msk koc bese..xpe, jgn malu haha. memang betul x perasan masuk koc wanita, tapi bila dah lama2 dlm tu,xkan x perasan ade byk tulisan koc wanita dlm tu? n sume pulak wanita je..buta hati kot..

sasa,geram kan?selambe je mereka..koc wanita mmg utk jamin kselamatan wanita, tp bl ade laki, um x rs safe n secure la kn huhu

gEe on 22 March 2011 at 01:27 said...

diorg rse diorg pompuan kot...

.A:F:I:R:U:D:D:I:N. on 22 March 2011 at 22:32 said...

saya suka masuk koc pink..haha

Lekker Sweet Candies on 26 March 2011 at 21:10 said...

nice site dear..i followed you pls fallowed me back and visit also my site.if you want to xchanges links just buzz me.tnx
http://aitangabriel.blogspot.com

aL sYa on 27 March 2011 at 12:57 said...

gee, mungkin la kot haha
afi, suke pink ke?haha
lekker, thx =)

shalmadrep on 28 March 2011 at 17:43 said...

Pernah termasuk dlm koc wanita. Bukan sengaja. Time tuh org ramai sgt. Macik-macik belakang dengan semangat menolak Beta masuk ke dalam. Jadi dengan muke Beta berpura-pura ayu beta selamba dek menjadi salah seorang penumpang di koc wanita tersebut. Huhuhu

P/s : Makin lawa blog alya ek... Jelesnye~

aL sYa on 28 March 2011 at 18:11 said...

arep, haha..nk jeling tajam kt arep blh? ^^

 

aL sYa Copyright © 2011 Blog aL sYa Yang Punyaa