Saturday, 18 June 2011

Makeover!!

Doodled by aL sYa at Saturday, June 18, 2011
Bagi kawan2 yang rajin visit blog aL mesti korang dapat sense ada perubahan (yang besar jugaklah hoho) kat blog ni..

Ni list perubahan:

1. kotak post title yang kalerful
2. ada grafik comel sebelah post title (biri-biri gebu hoho)
3. tulisan untuk sidebar title, post title, navigation menu, post entry
4. background navigation menu
5. background blog (love love love)
6. disable cartoon flash yang selalu cakap 'follow me. drop me comment bla3' =p
7. favicon baru (yayy!)



Kenapa makeover? Biasalah kan.. Dah lama menengok blog tak ada perubahan, mesti la boring kan? (psstt.. lepas ni nak start fashion makeover pulak heeee) Perubahan ni setidak-tidaknya boleh memberi semangat kepada aL untuk terus menulis blog hoho.

Apa macam? Ok tak blog ni? LIKE blog ni jika kamu SUKA hehehehe..



p/s: jumpa gambar cun comel ni kat Flickr.. kreatif je guna doll jadi model dia.. ^^ klik sini NAVCI

3 budak suka tunjuk gigi:

ZIPPO MILLER on 18 June 2011 at 03:59 said...

ehhh...dah makeover dan ringan la blog ni...mcm sesuai jek kalao join sagmen zippo ni...ce cube jengah...berminat kalo...join kalo hahha

http://zippomiller.blogspot.com/2011/06/buletin-story-on-sagmen-blog-walking.html

aL sYa on 18 June 2011 at 19:10 said...

hohoho.. sesuai ke? rendah diri laa.. huhu

deqja temOk on 24 June 2011 at 00:23 said...

aloo comel

lyn ni sat

http://mucuxmellow.blogspot.com/2011/06/my-100th-follower.html

 

aL sYa Copyright © 2011 Blog aL sYa Yang Punyaa