Wednesday, 8 June 2011

Preloved Items Coming Soon!!

Doodled by aL sYa at Wednesday, June 08, 2011
aL skang tengah nak start over dengan gaya pemakaian aL.. So, in order to do that, aL kena select baju mana yang boleh wat mix and match dengan style baru nanti.. Mana2 baju yang tak pakai sangat dah, dan still elok, aL akan masukkan sebagai Preloved Items.. Dapat la aL kurangkan kesesakan almari tu hehehe..

Buat masa ni, aL fikir, selendang2/tudung2 tak perlu jual2 kot, sume pakai dan suit dengan sume style.. aL tengah fikir nak beli more bottoms such as long pants, skirts.. aL jugak nak tambah kemeja lengan panjang.. Entah la kenapa, kalau boleh aL nak kurangkan baju yang kena pakai inner.. Kemeja nampak lebih smart daripada blouse lengan pendek yang kena pakai inner.. Lagi satu, .nak lebihkan pakai cardigan/jacket daripada inner.. aL pun nak sangat start kumpul belt.. Skang ni banyak belt cantik2 kan? hohoho..

So, preloved items nanti, kemungkinan besar aL jual blouse =)

p/s: kalau tak laku, aL sedekah je la kat cousin.. haha

2 budak suka tunjuk gigi:

Zafirah aka Zaf aka Zuffy on 8 June 2011 at 00:56 said...

JUAL SELENDANG JUGAK!!! KITE NAK JUAL JGKKK!!! kite nak join jgk tauu!!! jgn lupeeeeee! hahaha

aL sYa on 8 June 2011 at 03:33 said...

hahaha.. zaf~ kte syg lg kt selendang kte haha

 

aL sYa Copyright © 2011 Blog aL sYa Yang Punyaa