Saturday, 27 August 2011

Contest Blog Paling Colourful

Doodled by aL sYa at Saturday, August 27, 2011

Salam 27 Ramadhan rakan2 sekalian ^^

Dah lama kan aL tak masuk contest.. Hehehe. Tak serik2 nampaknya walaupun tak pernah menang.. Hohoho.

Kali ni aL masuk contest Blog Paling Colourful.. Korang rasa blog ni cukup colourful tak? aL rasa cukup dah hehehe. (>,<)

Ini RULES contest tersebut:
2.Like my blog page
3.Must have a blog.At least one :P
4.Must a Malaysian.
5.Make an entri dengan tajuk Contest Blog Paling Colourful ,ambil banner kat atas sekali.
6.Bagi link entri korang dengan cara komen entri ni.
7.Tag 1 kawan yg korang kenal.
8.Korang diberi 40 hari untuk edit blog supaya nampak colourful.
9.Contest akan terbatal if kurang daripada 5 org yg join.

p/s: kalau nak cepat, ni link yang direct ke post pasal contest ni.. Contest Blog Paling Colourful <3

Tag : Paris (xila)

To Judge/s: Blog ni cukup penuh dah dengan colour.. Amacam, OK tak? hehehe. Psstt.. Bagi markah lebih la, nama kita dekat2 dah.. Alyaa => Alia Hohohoho ^^ jk jk

3 budak suka tunjuk gigi:

Paris Hilton (xila) on 27 August 2011 at 17:09 said...

kih kih kih
mmg kalerful dh..
g.luck!

aL sYa on 27 August 2011 at 17:49 said...

hahaha =p
maceh2 ^^

c nana on 1 October 2011 at 00:26 said...

terjah sni dari segmen yg sama! gud luck :D

 

aL sYa Copyright © 2011 Blog aL sYa Yang Punyaa